HEKLANJE

Slanje članaka važan je alat za optimizaciju tražilice.

U današnjem informacijskom dobu interneta vaša online prisutnost nije dovoljna samo za ostvarivanje profita. Ako želite postići online uspjeh, vaše tvrtke trebaju stalnu promociju.
Podnošenje članaka odnosi se na podnošenje članaka u imenike članaka kako biste dobili hiperveze s web stranica koje žele objaviti vaš sadržaj. Obogaćuje sadržaj vaše web stranice, a vraća vam i povratne veze. Predaja članka može se koristiti za katapultiranje vaše web stranice na viši rang u tražilicama. Najupečatljivija značajka slanja članaka je besplatna, jednostavna i laka čak i za početnike. Za proces podnošenja članaka ne treba biti stručnjak za SEO. Proces je toliko jednostavan i dugotrajan da ga svaki neprofesionalac može izvesti uz neznatan napor.
Postoje stotine imenika članaka koji objavljuju članke na mreži i koji su plaćeni ili besplatni. Mrežne stranice za podnošenje članaka zanimljiv su poslovni model u ovom internetskom informacijskom dobu za postizanje vaših ciljeva internetskog marketinga.

Prednosti online slanja članaka:
– Slanje članaka moćna je metoda dobivanja kvalitetnih dolaznih poveznica na vašu stranicu. To je jednostavan način za izgradnju veza i ne košta gotovo ništa.
– Članak marketing pomaže u postizanju doživotne veze za vaše web stranice.
– Tražilice vole poveznice sa stranica bogatih sadržajem i podnošenje članaka otvaraju vam vrata za rangiranje u tražilicama.
– Podnošenje članaka pomaže u izgradnji vaše stranice kao autoritete i gradi kredibilitet vaše marke na tržištu.
– Dosljedno podnošenje članaka osigurava stalan protok kvalitetnih povratnih veza na vašu stranicu. Stvarno funkcionira za vašu marketinšku kampanju.
– Podnošenje članka jedna je od najučinkovitijih marketinških strategija. Gotovo svaki profesionalni trgovac tražilicama podnošenje članaka smatra jednim od glavnih dijelova u procesu izgradnje poveznica.
– Podnošenje članaka dovodi stvarne posjetitelje na vašu web stranicu što se nikada ne može postići tradicionalnim internetskim marketinškim alatima. Promet potaknut slanjem članaka vrlo je usmjeren na rezultate i dovoljno ciljan.



Najčešće pogreške tijekom slanja članka:
Većina pojedinaca, bilo profesionalnih ili neprofesionalnih, čine neke vrlo male pogreške dok pružaju svoje usluge marketinga ili podnošenja članaka.
– Većina nas je zbunjena oko toga gdje poslati članke, kao i gdje poslati članke. Stvarnost je da platforma koja se koristi za podnošenje članaka nije toliko važna koliko proces koji se koristi za podnošenje članaka ili način na koji netko šalje članke.
– Treba postojati odgovarajuća strategija pri podnošenju članaka; to ne bi trebalo biti učinjeno na vrlo ishitren način. Slanje članaka u manje popularne imenike može biti bolja strategija.
– Umjesto podnošenja vaših članaka stotinama direktorija članaka, korištenje alata za automatizaciju za ubrzavanje procesa podnošenja korisnije je za svakoga tko koristi usluge podnošenja članaka.

Kako radi?
Kada pišete relevantne članke vođene SEO-om, sljedeći je korak slanje tih članaka pomoću softvera za slanje članaka ili putem usluga marketinga članaka. Članci se mogu postavljati u direktorije članaka softverom za podnošenje članaka koji je najlakši i najbrži način podnošenja članaka. Jeftiniji je i oduzima manje vremena. Postupak je toliko jednostavan da treba nabaviti softver za podnošenje članaka, učitati članke u njega i pritisnuti “pošalji”. Softver će zatim poslati članke u imenike članaka i otvoriti novi način marketinga za vašu tvrtku.