HEKLANJE

Pojedinosti o zahtjevu za vizu New Millennium Bank

Postoji nekoliko razloga zašto bi New Millennium Bank Visa mogla biti pravi izbor za vaše potrebe. Ova je kartica namijenjena osobama koje imaju loš ili vrlo ograničen kredit. Ovo može biti dobar izbor i za one koji su novi u kreditnom svijetu. New Millennium Bank Visa osigurava New Millennium Bank. Omogućuje dobrobit posjedovanja kartice kao i primanje pogodnosti u vidu nagrada.

Povlastice



Ova kartica nudi osiguranje od nezgode na putovanju u iznosu od 100.000 USD, pruža produljena jamstva na kupnje i omogućuje besplatnu zrakoplovnu kartu za suputnika. Kartica ne nudi nikakve početne cijene zbog količine rizika povezanog s zajmodavcem. APR iznosi 19,50% fiksno, što je pristojna stopa koja se može ponuditi. Za gotovinske predujmove, APR je fiksnih 19,50% i jedna je od najnižih dostupnih stopa. Kartica koristi metodu prosječnog dnevnog salda za izračunavanje financijskih troškova što je korisno za one koji imaju saldo, no važno je napomenuti da s ovom kreditnom linijom nema razdoblja odgode. To znači da se kamata skuplja od dana kupnje. Postoji i godišnja naknada te naknada za prijavu. Morat ćete položiti depozit kako biste osigurali karticu.

Jedna od prednosti New Millennium Bank Visa je to što dobivate besplatno članstvo na TheWorldsBestTravelClub.com, gdje možete ostvariti popuste na razne usluge putovanja. Kada rezervirate svoj prvi stan, za to dobivate popust od 69 USD. Osim toga, s ovom karticom imate bonus za preporuku u iznosu od 50 USD po odobrenoj preporuci.

Oni koji imaju lošu kreditnu sposobnost, ali bi željeli priliku zaraditi neke popuste korištenjem sigurne kreditne linije, trebali bi razmotriti New Millennium Bank Visa. Iako predviđa malo skupu godišnju naknadu, APR na ovoj kreditnoj liniji prilično je nizak. Osim toga, nitko nije odbijen za karticu i ne provodi se provjera kreditne sposobnosti.