HEKLANJE

Najbolji način za dodavanje ClickBank Amazon, eBay i Google Adsense

Upravo sam otkrio možda najbolji način za dodavanje Clickbanka, Amazona, eBaya i Google Adsensea na web mjesto. To je pretraga zdravog razuma. Samo upišite traženi pojam u okvir za pretraživanje i stotine, možda tisuće relevantnih rezultata bit će vraćene iz tražilica diljem weba. Google, Amazon, ClickBank, čak i eBay aukcije. To je stvarno zgodna stranica. To je sjajan način za dodavanje relevantnog sadržaja na vašu stranicu i davanje posjetiteljima razloga da se uvijek iznova vraćaju kako bi pronašli resurse koji su im potrebni.

Koliko god rezultati izgledali lijepo, pomislili biste da će trebati dani, možda sati programiranja. Pa to nije slučaj. Instaliranje pretraživanja na bilo koji broj web-mjesta jednostavno je kao 1 2 3. Samo unesete svoje pridružene kodove za Amazon, Clickbank, Google Adsense i eBay u jednostavnu tekstualnu datoteku, učitate nekoliko datoteka na svoju web-lokaciju, promijenite dopuštenje na jednom direktoriju na 777, i spremni ste ponuditi svojim posjetiteljima nevjerojatno bogato iskustvo pretraživanja.



Možete prilagoditi izgled ako želite, to ovisi o vama. Možete dodati vlastiti logotip tako da samo učitate svoju gif, jpeg ili psd datoteku u direktorij slika ili možete koristiti uključene slike. Mislim da je osnovni izgled prilično čist, jednostavan i lak za navigaciju, tako da većim dijelom nisam ništa mijenjao.

Ova skripta ima veliku vrijednost, pogledajte i provjerite odgovara li vašoj web stranici. Posjetite blog moje web stranice, cheapesywebhosting.info i možete vidjeti skriptu na djelu