HEKLANJE

Izrada web stranica za e-trgovinu: gdje da počnem?

Izrada web stranice nije nešto što je stvarno suhoparno. Postoji veliki izbor proizvoda i usluga koji vam mogu pomoći da svoju web stranicu postavite tamo gdje želite ili vas jednostavno zbuniti. Također je važno da unaprijed napravite ispravan izbor kako ne biste morali restrukturirati cijelu web stranicu zbog problema u izgledu dizajna. Razina ulaganja vremena potrebnog za ovladavanje mnogim od ovih softverskih paketa može varirati od male do VRLO značajne količine. Zbog toga smatram da je važno biti vođen u “pravom” smjeru kako biste bili sigurni da ne trošite vrijeme na pogrešna područja ili na učenje nekog softvera koji vam kasnije možda neće biti toliko koristan (
Veleprodajni imenici su popisi koji sadrže proizvode u rasutom stanju do 80% niže od maloprodajne cijene. Naučite kako ih tražiti, a da vas ne prevare.

Veleprodajni direktoriji također predstavljaju rudnike zlata na Internetu. Uz imenik za rasutu količinu ili isporuku, korisnici imaju pristup proizvodima po sniženim cijenama koje bi im mogle donijeti stalan profit na aukcijama EBaya. Međutim, postoji zabluda da je do veleprodajnih imenika lako doći. Početnici proglašavaju Google Božjim darom čovjeku kada je riječ o besplatnom veleprodajnom imeniku, vjerujući da će ih dva klika mišem dovesti do veletrgovaca Ipodom. Ovo ne može biti dalje od istine.



Za početak, zakoniti direktoriji za isporuku koštaju. Ove su informacije jednostavno previše vrijedne da bi se prosljeđivale besplatno, a dražbovnici na EBayu mogu provesti mjesece tražeći uglednog prodavača. U španjolskoj verziji EBaya postoje samo jedan ili dva trgovca koji prodaju autentične Armanijeve satove. To im je omogućilo da zauzmu Armanijevo tržište satova u Španjolskoj. Možete se kladiti da ih besplatni imenik za veleprodaju ili isporuku nije doveo do toga! Osim toga, mnogi imenici veleprodajnih distributera su prijevare s mnogo posrednika i dobavljača koji žele dio akcije. To je vrlo nepraktičan način za pokretanje novog posla.

Jedan od najboljih načina za pronalaženje veleprodajnog imenika je kupnja imenika od renomirane tvrtke. Legitimni veleprodajni imenici imaju osoblje koje osigurava da su tvrtke koje stoje iza proizvoda stvarne, a ne prijevare. Osim toga, ovi veleprodajni imenici dolaze s jamstvom koje navodi da su svi dobavljači u imeniku stvarni. Prijevare su u prošlosti dolazile od tvrtki koje su se predstavljale kao agenti za isporuku što im je dalo nesretnu titulu posrednika. Uz nečuvene mjesečne naknade i smanjenje dobiti od dobavljača, sve što ćete dobiti zauzvrat je niža marža.

Još jedna ludost mnogih veleprodajnih imenika i direktorija za isporuku su brojni prevaranti koji žele preusmjeriti ljude na jednu veleprodajnu osobu. 3884 kupnja istih Balenciaga torbica od iste veleprodajne osobe i njihovo okretanje na EBayu stvorilo bi preveliku konkurenciju i ostavilo prevaranta u prednosti. Pravi veleprodajni imenik proizvoda ima mnogo dobavljača koji sami plaćaju režijske troškove i iznajmljuju skladišta za otpremu proizvoda. To može značiti da osoblje službe za korisnike ne zaostaje. Drop ship agente treba izbjegavati ako ih odmah vidite na stranici s rezultatima Google tražilice. Čuvajte se EBay aukcija koje također navode popise dobavljača s “najboljim dobavljačima”. Da zaključimo, pronalaženje pravih veleprodajnih direktorija zahtijeva neko vrijeme, što vas tjera da budete ispred konkurencije na kraju kada konačno pronađete legitiman.