Antivirusni program

Antivirusprogram.se pomaže u odabiru pravog antivirusnog programa i stalno ažurira točne informacije o novim virusima, kao io novim karakteristikama antivirusnih programa. Informacije koje pruža antivirusprogram.se pomoći će vam da u tom trenutku sami prevladate problem virusa. Bit će dostupni najpotrebniji programi kao što su dialeri, antivirusni programi, malware, spyware. Web stranica je također dostupna na svim vodećim jezicima svijeta, informacije o starom i sasvim novom virusu možete pročitati u rubrici “Virusakuten”. Ovu web stranicu čine ljudi koji su nekoliko godina radili s virusnim prijetnjama, sigurnosnim prijetnjama i antivirusom i svi su certificirani od strane CISSP-a.

Zlonamjerni softver je softver koji je dizajniran za uništavanje ili nanošenje štete ili smanjenje stabilnosti sustava. Vatrozid je još jedan program koji osigurava ažuriranje antivirusnog programa u sustavu. Za kontrolu i uklanjanje ovih zlonamjernih programa od ulaska u sustav, ažurirani antivirusni program je najpotrebniji u svakom sustavu. Antivirusprogram.se je švedska tvrtka. Virusi su skloni svakodnevnom napadu na sustav pri korištenju interneta, stoga je prije pregledavanja i provjere e-pošte itekako potrebno osigurati svakodnevno ažuriranje antivirusnog programa za potpunu sigurnost sustava. Ova web stranica pomaže u pronalaženju svih takvih informacija u vezi s antivirusnim programima.



Lijevo od ovih web stranica nalaze se mnoge poveznice koje usmjeravaju i vode s više informacija o antivirusnim programima zajedno s drugim sigurnosnim programima koji pomažu korisniku da spremi i zaštiti pohranjene informacije i podatke na računalu. Postoji softverski špijunski softver za koji se može reći da je onaj iz obitelji zlonamjernih softvera, koji se koristi za krađu ili promjenu informacija poput podataka o kreditnoj kartici i osjetljivih osobnih podataka korisnika poput web stranica koje najčešće posjećuju itd. Neki špijunski softver mijenja rutu početna stranica koja ga usmjerava na web mjesto kreatora za stvaranje web prometa i zarađivanje novca.

Špijunski programi pokušavaju se automatski instalirati u sustav kada se posjećuju neka web-mjesta, a zajedno uključuju i neke od programa koje korisnik ručno instalira. Ako ga napadne špijunski softver , sustav će biti sklon prikazivati više iskačućih prozora i reklama, web stranice će biti usmjerene na nepoznate stranice. Željeno pretraživanje neće se izvršiti tako što tražilica odvede korisnika na nepoznate poveznice.

Dostupni su mnogi programi za zaštitu sustava od špijunskog softvera. Antivirusne tvrtke u najvećem broju daju ugrađenu zaštitu od spywarea koja je uključena u sigurnosne pakete koje prodaje dobavljač. Za uklanjanje ovog špijunskog softvera antivirusprogram.se nudi poveznicu na pestpatrol na lijevoj strani koja će pomoći u uklanjanju svih problema povezanih sa špijunskim softverom.

Spamovi su velika glavobolja za obične korisnike e-pošte. Spamovi nisu ništa drugo nego neželjeni otpadni e-mailovi koji se guraju u pristiglu poštu korisnika. Pošiljatelji neželjene pošte prikupljaju e-poštu putem virusa ili proslijeđenih poruka i zapravo ne postoji 100% zaštita od spazma. No ipak se možete zaštititi od grča dobivanjem veze na antispam veze putem antivirusprogram.se na lijevoj strani, tj. antispam uređaja i antispam početne stranice.