HEKLANJE

Alternative u bloganju – rješenje za dizajn bloga

Kada vlasnici internetskih web stranica osmišljavaju rješenje dizajna blogova za svoje online marketinške sheme, često zanemaruju manje poznate načine za postizanje rezultata koji donose entuzijastične posjetitelje. Blogovanje na mjestima kao što su MySpace, Facebook i Craigslist može pružiti kontinuirani tok zadovoljnih klijenata koje ste posebno ciljali. Najpopularnije i najpoznatije stranice za bloganje WordPress i Blogger očito će donijeti velik broj potencijalnih kupaca, ali vjerojatnost da će biti jednako fokusirani kao gore spomenuta klijentela nije zaboravljen zaključak. Većina statističkih analiza interneta pokazuje da odjeljci za bloganje na MySpaceu, Facebooku i Craigslistu doprinose mnogo kvalitetnijoj bazi posjetitelja jedinstveno ciljane web stranice.

Imati rješenje za dizajn bloga koje je praktično i dopadljivo sigurno je dio arsenala internet marketinga za sve vlasnike web stranica. Doista, svaki uspješan online posao koristi blog. Craigslist je jedno takvo mjesto gdje rješenje za dizajn bloga zapravo funkcionira tako da usmjerava određene pojedince na vašu web stranicu. Popularnu društvenu stranicu stvorila je osoba (da, njegovo pravo ime je Craig) koja je nastojala pružiti mjesto društvenog okupljanja na internetu za svakoga tko želi pronaći prijatelje i poznanike istomišljenika različitih interesa. Imajući najmanje jedan ili više unosa svaki dan na svom blogu, članovi Craigslista koji imaju interes za vašu stranicu pohrlit će u vaš posao u bezbrojnim količinama. Bloganje na sličnim stranicama poput MySpacea i Facebooka nudi slične prednosti.



Još jedna internetska društvena zajednica koja je nedavno osnovana nalazi se na Photobucket.com i brzo postaje popularno odredište za surfere internetom. Photobucket blog je uzbudljiv neiskorišteni resurs za internetske trgovce koji se žele pozicionirati u niši koja ima malo ili nimalo konkurencije. Svako uspješno rješenje dizajna bloga nastojat će koristiti strategije koje su usmjerene na određeni segment kupaca, posebno kada postoji ograničena izravna konkurencija ili je uopće nema. Ova fotografska stranica koja se brzo širi nudi jasnu prednost budući da vlasnici web stranica neprestano žude i traže više posjetitelja.

Jedna dodatna pogodnost koju nude ove različite web stranice za bloganje uključuje monetarni cilj. Kontrola proračuna uvijek je razmatranje, a ciljanje kupaca na ovim stranicama ne košta apsolutno ništa.